skip to Main Content

EGYEDI SZAUNAHÁZAK TERVEZÉSE ÉS KÉSZÍTÉSE

Telefonos egyeztetés alapján is tudunk mondani egy közelítő árajánlatot, de minden esetben szükséges a helyszíni felmérés és egy pontos egyeztetés.

A szaunaházaknál sok szempontot figyelembe kell venni, ugyanis itt jóformán egy házról beszélünk, amelybe a szaunán kívül mellékhelységet, edzőhelységet és akár partirészt is ki lehet alakítani. Ezek az épületek alapterülettől függően 10- vagy 14 centiméteres vasszerkezettel épülnek!

Itt már nem csak a falakban, hanem az aljzatban is van szigetelés, mivel a szaunán kívül egy külső részt is fel kell fűteni! Ezt általában klímával, vagy infrasugárzókkal szoktuk komfortossá tenni!

Természetesen itt is az Ön igényei alapján készül a szauan és a külsö rész is. Legyen az fa falburkolat, vagy akár gipszkarton mi meg tudjuk csinálni a hangulatos belsőt!

Kívülről Milesi festékkel a megbeszélt színnel 2X lekezelve adjuk átt a szaunaházat.  A tetőt általában korcolt lemezbádoggal fedjül be, mert ezzel az eljárással esély sincs a beázásra illetve, oldalról vissza tudjuk úgy zárni, hogy lapos tető hatást fog nyújtani.

Back To Top